Ingrediënten
- 175 g ongezouten roomboter, zacht maar niet gesmolten
- 175 g rietsuiker + 1 el extra
- 3 eieren, op kamertemperatuur
- 125 g zelfrijzend bakmeel
- 1 tl bakpoeder
- 50 g amandelmeel
- Snuf zout
- 1 tl vanille-extract
- 2 stengels rabarber
- 1 el custardpoeder
Optioneel voor erbij
- Geroosterde amandelen
- Slagroom
Nodig
- Browniebakvorm 16×26 cm binnenmaat
- Elektrische handmixer met gardes
om 13:24
je gebruit zelfrijzend bakmeel en daarbij ook nog bakpoeder
om 13:18
Na de langste dag ( 21-juni) mag je toch geen rabarber meer eten omdat het meer oxcaalzuur gaan produceren!
om 09:26
Hoi Henny, dit artikel is op 21 mei al gepubliceerd. Ik gebruik in sommige recepten idd bakpoeder bovenop het bakmeel omdat dat een lekker luchtig resultaat geeft.
om 23:26
Bedankt voor je snelle reactie Annemiek! Het was heerlijk!!
om 11:50
Leuk om te horen Wieneke! 🙂
om 12:28
Hoi,
In de ingrediëntenijst staat geen bakpoeder en in de het recept wel.
Lijkt me heerlijk recept
om 12:36
Hoi Wieneke, je hebt helemaal gelijk! Het bakpoeder hoort erin. Ik heb het erbij gezet. Dankjewel voor het melden!