Ingrediënten
- 1 kg kruimige aardappels
- 500 g fijngesneden andijvie
- Flinke scheut halfvolle melk
- Klont ongezouten roomboter
- 200 g jong belegen kaas, in blokjes
- 250 g gerookte spekreepjes
Een heerlijke rauwe andijviestamppot met uitgebakken spekjes en blokjes kaas. Makkelijk om te maken en snel op tafel. De rauwe andijvie hoef je niet voor te garen, hij slinkt vanzelf door de warmte van de aardappels. De uitgebakken spekjes en blokjes kaas maken deze stamppot helemaal af! Zie ook de variatietips onderaan het recept.
Wereldgerechten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Stamppotrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Variatietips!
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 19:58
Heerlijk, hier doen we er nog een appel in blokjes doorheen. 😋
om 12:51
Dat klinkt lekker fris! 👍🏻