Rauwe andijviestamppot met spekjes en kaas

Een heerlijke rauwe andijviestamppot met uitgebakken spekjes en blokjes kaas. Makkelijk om te maken en snel op tafel. De rauwe andijvie hoef je niet voor te garen, hij slinkt vanzelf door de warmte van de aardappels. De uitgebakken spekjes en blokjes kaas maken deze stamppot helemaal af! Zie ook de variatietips onderaan het recept. 

Wereldgerechten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Stamppotrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(30 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Suzanne

    Heerlijk, hier doen we er nog een appel in blokjes doorheen. 😋

    1. Dat klinkt lekker fris! 👍🏻

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde