Red velvet kersttaart

Een spektakeltaart serveren voor het kerstdessert? Met deze red velvet kersttaart ga je zeker indruk maken. Deze taart is niet moeilijk om te maken, maar je moet wel op tijd beginnen. Na het bakken en het snijden van de cake moet hij volledig afkoelen voordat je hem kunt afwerken met glazuur. Om kerststress te voorkomen is het slim om hem al een dag van tevoren te maken, in de koelkast is hij zeker enkele dagen houdbaar. Bij het aansnijden van de taart zie je de prachtige lagen rode red velvetcake afsteken tegen het witte roomkaasglazuur. 

Menu, Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Kerstrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(11 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. Jannek

    Hoelang van tevoren kan ik deze taart maken? Kan dat 2 dagen😀

  2. Marloes van Leerdam

    Op hoeveel graden moet de oven?

    1. Hoi Marloes, dankjewel voor je reactie, dat was ik heel suf vergeten idd! Voorverwarmen op 170 graden (maar wel in de gaten houden of de bovenkant niet te donker wordt, anders de temperatuur iets lager zetten). Ik heb het erbij gezet!

      1. Jannek

        Hoelang van tevoren kan ik deze taart maken? Kan dat 2 dagen😀

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde