Tip! Witte chocolade heeft een lager verbrandingspunt dan melk- of pure chocolade en is dus lastiger om te smelten. Zo kan het niet mislukken: zet het vuur laag, zorg dat de kom met chocolade het water niet raakt en blijf goed roeren. Haal de chocolade van het vuur af als bijna alles is gesmolten en roer verder tot alles gesmolten is.
Red velvet kersttaart

Een spektakeltaart serveren voor het kerstdessert? Met deze red velvet kersttaart ga je zeker indruk maken. Deze taart is niet moeilijk om te maken, maar je moet wel op tijd beginnen. Na het bakken en het snijden van de cake moet hij volledig afkoelen voordat je hem kunt afwerken met glazuur. Om kerststress te voorkomen is het slim om hem al een dag van tevoren te maken, in de koelkast is hij zeker enkele dagen houdbaar. Bij het aansnijden van de taart zie je de prachtige lagen rode red velvetcake afsteken tegen het witte roomkaasglazuur.
Menu, Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Kerstrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten
om 21:06
Hoelang van tevoren kan ik deze taart maken? Kan dat 2 dagen😀
om 21:19
Op hoeveel graden moet de oven?
om 08:56
Hoi Marloes, dankjewel voor je reactie, dat was ik heel suf vergeten idd! Voorverwarmen op 170 graden (maar wel in de gaten houden of de bovenkant niet te donker wordt, anders de temperatuur iets lager zetten). Ik heb het erbij gezet!
om 21:07
Hoelang van tevoren kan ik deze taart maken? Kan dat 2 dagen😀