Ribeye van de barbecue

Waar ik een kippendij of een worstje op de barbecue leg kiest de man des huizes het liefst een groot stuk vlees. Een mooi stuk ribeye bijvoorbeeld dat dooradert is met vet. Ik zou er zelf niet zo snel voor kiezen, maar begrijp zijn voorkeur wel. Doordat het vlees is dooradert met vet heeft het veel smaak en blijft het veel sappiger. Bovendien is het bereiden van een groot stuk vlees veel makkelijker dan veel mensen denken. Met een goede kernthermometer om in het vlees te stoppen kan het eigenlijk niet misgaan. 

Wij serveerden de ribeye met aardappels, groene asperges en trostomaten. Allemaal van de barbecue.

Seizoensrecepten, Themarecepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Mannenvoer, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close