Rigatoni diavola

Een tijdje geleden bestelde Johan in een Italiaans restaurant pasta diavola, oftewel pasta met pittige tomatensaus. In de variant die Johan kreeg zat ook gehakt in de tomatensaus. Een soort bolognesesaus dus, maar dan pittiger. Hij vond het heerlijk! Aangestoken door Johan zijn enthousiasme ging ik thuis zelf aan de slag. Deze rigatoni diavola is het smakelijke resultaat. Johan vond hem nog lekkerder dan bij de Italiaan!

Themarecepten, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Mannenvoer, Hoofdgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
3 reacties

Deel je reactie

  1. Willemijn

    Voeg je de peper op het eind toe of bak je dit mee?

    1. Hoi Willemijn, het kan allebei. Hoe eerder je de peper toevoegt in de bereiding, hoe intenser de smaak.

  2. Belinda

    Ik heb toevallig gisteren de tomaten-gehaktsaus nog gemaakt. Heerlijk met spaghetti. Ik ga de pasta diavola zeker ook een keertje maken.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde