Rijkelijk gevulde vissalade

Rijkelijk gevulde vissalade

Deze rijkelijk gevulde vissalade smaakt heerlijk als lunch, of serveer hem na een drukke werkdag als je weinig zin of tijd hebt om te koken. Lekker met geroosterd brood en zelfgemaakte aioli!

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

  • Krop zachte sla, zorgvuldig gewassen en drooggedept
  • 4 hardgekookte eieren, in plakjes gesneden
  • Handvol olijven
  • 1/2 komkommer, in plakjes gesneden
  • Handvol cherrytomaten, gehalveerd
  • Handvol radijsjes, in kwarten gesneden
  • plak fetakaas, grof verkruimeld
  • Pak gerookte zalm, in kleinere stukjes gescheurd
  • Bakje Hollandse garnalen
  • Handvol gehakte tuinkruiden (b.v. dille, bieslook, peterselie)

Bereiding
Hussel de sla in een grote schaal om met wat goede olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Beleg de salade met alle overige ingrediënten en serveer direct.

Rijkelijk gevulde vissalade

Tip!
Natuurlijk kun je deze vissalade nog aanvullen met andere vis naar keuze zoals bijvoorbeeld gekookte mosselen, rivierkreeftjes, tonijn, krab of ansjovis (uit blik) en gamba’s. Alles kan en mag!

Eet smakelijk!

Themarecepten, Campingrecepten, Hoofdgerechten, Slanke recepten, Snelle recepten, Visrecepten, Salades

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde