Rijstsalade met broccoli, ham en mais

Deze heerlijke rijstsalade met broccoli, ham en mais mag niet ontbreken bij een zomerse picknick of barbecue, maar hij is ook heerlijk als lunch. Hoe langer de smaken kunnen trekken, hoe lekkerder hij wordt.

Eet de rijstsalade met broccoli lauwwarm of laat hem afkoelen en bewaar hem in de koelkast. Hoe langer de smaken kunnen intrekken, hoe lekkerder hij wordt. Als je de salade een dag later koud serveert, maak hem dan indien nodig opnieuw smeuïg met wat extra dressing.

Themarecepten, Barbecuerecepten, Campingrecepten, Picknickrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Salades

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde