Ingrediënten
- 500 g gekookte en afgekoelde basmati rijst (= ongeveer 200 g ongekookte rijst)
- 1 rode paprika, in kleine blokjes gesneden
- 1 komkommer, in kleine blokjes gesneden
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 2 handjes sultana rozijnen
- 3 eieren
- Bosje peterselie, fijngehakt
- 2 el mayonaise
- 2 el yoghurt
- 1 el witte balsamicoazijn (of 2 el zoetzuur augurkennat als je dat in huis hebt, dat geeft een fijner zuurtje dan azijn)
om 14:39
500 g rijst lijkt me nu niet onmiddellijk ‘een kliekje’ 🙂 😉 😉
Ik heb deze salade nog niet gemaakt, (zag het vandaag maar verschijnen op FB) het ziet er wel lekker uit, dus één van de volgende (warme) dagen wordt het zeker op tafel gezet.
om 12:44
Heerlijk Buurvrouw en ik hebben genoten. Kan ik decsalade ook invriezen.
om 12:48
Leuk om te horen Ria! Invriezen zou ik niet doen, dan wordt hij waterig en zeker niet lekkerder van.
om 14:56
Gisteren met vaderdag bij een bbq op tafel gezet. Conclusie: dit is een blijvertje 😉
om 15:02
Leuk om te horen Marit! 🙂
om 11:55
Heerlijk ik had geen komkommer en die heb ik gedoseerd vervangen daar augurken dat kon prima