Ingrediënten
- 1 grote pot (nettogewicht 680 g) rodekool met appel
- 7 à 8 plakjes diepvriesbladerdeeg
- 1 el paneermeel
- 200 g crème fraîche
- 3 eieren
- 200 g zachte geitenkaas, in plakken
- Handje ongezouten hazelnoten, grofgehakt
- Bosje bieslook, in ringen gesneden
- Boter of olijfolie om in te vetten
Nodig
- Ronde springvorm of ovenschaal
- Zeef of vergiet
om 13:49
Is er ook een alternatief voor hazelnoten?
om 13:51
Pecan en walnoot is ook lekker of laat ze helemaal achterwege als je niet van noten houdt.
om 06:21
Lekker en makkelijk recept. Heb de taart gemaakt met een pot rode kool met peer. Combinatie met geitenkaas is top.
om 08:33
Oh, dat klinkt idd als een lekkere combi Miranda! 🙂
om 16:19
Kan dit ook met bijvoorbeeld mozzarella ipv geitenkaas?
om 10:01
Ja hoor dat kan, maar qua smaak is geitenkaas een hele lekkere match.
om 13:28
Ik hou niet van geitenkaas, vandaar dat ik zoek naar een andere optie ?
om 09:54
Ziet er fantastisch uit Annemiek 🙂
Ik zag ook deze post over stoofvlees https://www.keukenliefde.nl/stoofvlees-van-belgische-chef-kok-peter-goossens/
Deze week maar even maken denk ik 🙂
om 10:10
Die is idd heerlijk Yvonne! Zal hier trouwens ook lekker bij smaken. 🙂