Ingrediënten
- 1 kg kruimige aardappel, geschild en gehalveerd
- Klont roomboter
- Scheut halfvolle melk
- Snufje nootmuskaat
- 15 g peterselie, fijngehakt
- 700 g rodekool met appel (gekocht of zelfgemaakt)
We zijn al flink verwend met een heerlijk lentezonnetje maar het is nog steeds volop winter. Tijd genoeg dus om nog even te genieten van hartverwarmende winterkost! Een van mijn favoriete stamppotten is deze rodekoolstamppot. Lekker om te serveren met een gehaktbal (deze Limburgse gehaktballen of deze gehaktballen met jus), hachee, braadworst of uitgebakken speklap en appelmoes!
Herfstrecepten, Menu, Seizoensrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Stamppotrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie