Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
Doe de cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel ze met wat olijfolie en zeezout uit de molen. Pof ze 10 tot 15 minuten in de oven tot ze iets openbarsten. Leg het brood op het bakblik en besprenkel met wat olijfolie. Bak 5 minuten mee in de oven tot het licht knapperig is. Haal de tomaten en het brood uit de oven en laat afkoelen.
Klop de eieren los met de truffelpesto en breng op smaak met zout en peper. Verwarm een koekenpan met de boter en laat op laag vuur smelten. Voeg het roerei toe en laat het ei rustig stollen. Roer af en toe over de bodem om het gestolde ei los te roeren. Doe dit rustig en op laag vuur en roer niet teveel, dan krijg je heerlijk romig roerei!
Verdeel het roerei over het toast en serveer met een de Parmaham, een trosje cherrytomaten en rasp er wat Parmezaan overheen. Bestrooi met zwarte peper uit de molen. Serveer direct.
om 11:07
Ik ben gek op truffels! Dit recept maar eens uitproberen binnenkort