Ingrediënten
- 1 ui, gepeld en fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, gepeld en uitgeperst
- 125 g (magere) spekblokjes, of -reepjes
- 1 courgette, in blokjes gesneden
- 250 g champigons, schoongeborsteld en in plakjes
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 flinke el geconcentreerde tomatenpuree
- 125 g crème fraîche
- Olijfolie om in te bakken
Nodig
- Grote koekenpan
om 22:30
Ziet er heerlijk uit!
Zou je de crème fraiche kunnen vervangen voor kookroom?
om 12:01
😊haai Annemiek,
Hier een nieuwe fan die je volgt maar ik vroeg met net af voor hoeveel personen zijn je receptjes? Als ik al goed gesnuffeld heb gok ik 4?
Groetjes Lies
om 08:32
Hoi Lies, dat wisselt. Helemaal bovenaan onder de naam van het gerecht vind je voor hoeveel personen het is. 🙂 In dit geval dus voor 2 personen.
om 19:19
Vandaag voor het eerst gemaakt. Het was heel erg lekker. Mijn 1-jarige dochter heeft er ook heerlijk van gesmuld. Gaan we zeker nog een keer vaker maken.
om 15:19
Ga de recepten uitproberen.Lijkt me lekker.Elly.van der Veen-Veldhoen
om 18:16
Dit recept is goed geslaagd, ga ik zeker vaker maken.
om 10:48
roomkaas met tuinkruiden is misschien ook een goeie variatie ipv Creme fraiche
om 18:42
Vandaag dit recept gemaakt. Eerste hap was nieuw van smaak voor ons. Maar na een aantal happen was het super lekker. Dankjewel voor de leuke recepten.
om 14:08
Leuk om te horen Liesbeth! 🙂
om 15:49
Vandaag courgette met champignons en spekjes klaargemaakt heel lekker !!
om 15:15
Hey, volgens mij is dit mijn recept, wat leuk! Zelf doe ik er ook nog lepeltje mosterd door en handje geraspte kaas, dan is de smaak helemaal top 🙂
om 12:49
Hoi Linda, wat leuk! Ik heb het mailtje niet meer helaas, dus weet niet meer wie het stuurde. Kaas stond er inderdaad ook bij, maar heb ik weggelaten. Vond het gerecht zo ook al erg lekker! 🙂