Romige pasta met gorgonzola

Zin in een lekker pastagerecht? Deze romige pasta met gorgonzola, spinazie, champignons en walnoten is heel makkelijk om te maken en staat binnen 20 minuten op tafel.

Gorgonzola

Gorgonzola is een zachte, romige kaas met een aangenaam pitje van de blauwader. Een echt smaakbommetje! In dit recept gebruik ik schep gorgonzola van Hoogendoorn Kaas die verrijkt is met extra room. Heerlijk op de borrelplank om op een stokbroodje te smeren, of verwerk hem in dit romige pastagerecht.

Romige pasta met gorgonzola

Schep gorgonzola

Hoogendoorn Kaas

Elke maand maak ik een lekker recept met een Hoogendoorn Kaas of ander lekker product uit hun webshop. Benieuwd naar de eerdere recepten die ik met hun producten maakte? Ik zet ze voor je op een rij:

Makkelijke recepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Maaike

    Dit lijkt mij een heerlijk recept. Ik hou alleen echt niet van gorgonzola, is er ook een andere kaas die ik zou kunnen gebruiken?

    1. Hoi Maaike, je kunt ook geraspte parmezaan of een oude boerenkaas gebruiken. Je kunt ook mascarpone toevoegen maar dan moet je de saus misschien iets meer op smaak brengen met zout en peper.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde