Romige Thaise kippensoep

Romige Thaise kippensoep met pompoen, paksoi en oesterzwam. Geurige smaakmakers als citroengras, laos en limoenblad geven de soep een frisse, citrusachtige smaak. Een heerlijke, goedgevulde soep die snel op tafel staat.

Pompoen

De pompoen geeft de soep een natuurlijke zoetheid en een zijdezachte textuur en combineert goed met de paksoi en oesterzwam.

Tom kha kai

Als je de pompoen in dit recept weglaat maak je eigenlijk de Thaise tom kha kai soep. Ik ben er dol op. Een verwarmende soep met een heerlijke balans tussen zoete, pittige, zure en hartige smaken.

Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Soeprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde