Ingrediënten
- 1 voorgegaarde rookworst (naar keuze)
- 6 velletjes diepvriesbladerdeeg
- 1/2 ei, losgeklopt
Broodje Unox saus
- 1 flinke el Dijonmosterd
- 1 el sushi-azijn of zoetzuur augurkennat (eventueel te vervangen door 1 deel azijn en 1 suiker gemengd)
- Klein kneepje honing (naar smaak)
- 1 tl gedroogde dille
- Mespuntje sambal manis (naar smaak)
om 11:23
Kan dit recept een dag van te voren al gebakken worden? en dan op de dag zelf nog even in de oven?
Ze zien er trouwens lekker uit!
om 15:39
Ja hoor Mireille, dat kan! De volgende dag zou ik ze wel even afdekken met alufolie anders kleuren ze misschien te donker. Je kunt ze trouwens ook ongebakken (afgedekt met vershoudfolie) in de koelkast bewaren. Dan hoef je ze de volgende dag alleen maar af te bakken.
om 08:32
Moet de rookworst niet in 3 gelijke stukken en dan overlangs?
om 09:41
Je hebt gelijk Patricia! Ik heb het direct aangepast, dankjewel!