Rustieke aardappeltjes uit de oven

Deze rustieke aardappeltjes uit de oven maak je in een handomdraai zonder een pan vies te maken. Voor een rustieke uitstraling laat ik de schil zitten en snijd de aardappel in partjes. Wil je een keer variëren? Je kunt de aardappel ook in frietjes (geschild of ongeschild), of in plakjes snijden. Let wel op dat de aardappels in een enkele laag op het bakblik liggen, zodat ze mooi goudbruin kleuren. Wij vinden deze ovenaardappeltjes zelfs nog lekkerder dan uit de frituur. Mmmm, waar ga jij ze bij serveren?

Menu, Bijgerechten, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(19 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde