Rustieke appelcake

Bij appelgebak denk je al snel aan de herfst of winter, maar eigenlijk smaakt het altijd. Bovendien zijn appels het hele jaar door verkrijgbaar. Ik had al weken zin in appelcake en besloot eraan toe te geven. Dit keer maak ik een rustieke appelcake met friszoete Jonagold appel, kaneel, rozijnen en geschaafde amandelen. Makkelijker om te maken dan appeltaart en net zo lekker! 

Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(48 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. Karin Bakker

    Welk formaat springvorm kun je hiervoor het beste gebruiken?

    1. Ik heb een springvorm van 24 cm gebruikt.

  2. Truus de Bruijn

    Hoeveel rabarber zou je toevoegen? Moet de rabarber vanaf gekookt?

    1. Ik zou een stuk of 3 rabarberstengels nemen. Je hoeft de rabarber niet voor te koken.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde