Shoarmakruiden

Kant-en-klare kruidenmixen zijn makkelijk maar vaak ook erg zout. Daarom maak ik ze het liefste zelf, zodat ik de samenstelling kan bepalen. Na diverse experimenten kwamen deze shoarmakruiden als beste uit de test. Wees niet bang om de ingrediënten hier en daar iets aan te passen naar eigen smaak. Zo maak je je eigen unieke en favoriete mix! Heb je onderstaande specerijen eenmaal in huis, dan kun je meerdere keren je eigen shoarmakruiden maken!

Basisrecepten, Hartige keuken, Oosterse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Yvette

    Afgelopen vrijdag heb ik deze mix gemaakt. Ik heb het gecombineerd met kipfiletreepjes. Shoarmabroodjes erbij, gebakken groenten, komkommer, sla en knoflooksaus en het was erg lekker!
    Van de kaneel heb ik alleen een snufje gebruikt omdat ik dat zelf lekkerder vindt.
    Deze mix ga ik vaker gebruiken!

    1. Leuk om te horen Yvette! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde