Smashed potatoes

Smashed potatoes, oftewel geplette aardappels uit de oven. Ik weet niet wie het bedacht heeft, maar wat een goed idee! Door de aardappels eerst te koken en daarna te pletten worden ze lekker kruimig en dat is precies wat je wilt. Het aardappelkruim bakt in de oven namelijk heerlijk krokant! Kies voor dit recept het liefst een krieltje met schil, want die wordt ook lekker knapperig. Serveer deze smashed potatoes als feestelijk bijgerecht met kerst of smul er van op een doordeweekse dag. Ze zijn te lekker om alleen met kerst op tafel te zetten. 

Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Kerstrecepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde