Smeuïge chocoladecake

Dol op chocoladecake? Dan is deze smeuïge chocoladecake het recept voor jou! Je maakt hem met zonnebloemolie in plaats van boter, zure room en water. Dat klinkt misschien een beetje gek maar geloof me, hierdoor wordt de chocoladecake heerlijk smeuïg. Het cacaopoeder geeft hem een lekkere chocoladesmaak en de kleine stukjes pure chocolade een lekkere bite.

Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Rianti

    Heerlijk! Zelfs na 4 dagen nog smeuïg. Beetje aangepast, door 50 gram minder suiker te gebruiken. Het beslag in een ronde springvorm gestort en met voor het bakken bestrooid met pure chocolade chuncks en geroosterde hazelnoten. Aflaten koelen, gevuld met kersenjam en afgemeerd met pure ganach. Werkelijk een feesttaartje geworden en een blijvertje. Dankjewel!

    1. Wat een heerlijke aanvullingen. Dat klinkt inderdaad als een feesttaart! 🥳😋

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde