Ingrediënten
- 30 g cacaopoeder
- 200 g bloem
- 1/2 tl baksoda
- Snuf zout
- 225 g fijne kristalsuiker
- 100 ml zonnebloemolie
- 2 eieren
- 150 g zure room (Griekse yoghurt of crème fraîche kan ook)
- 1 tl vanille-extract
- 100 ml warm water
- Handje pure chocoldedruppels omgehusseld met wat bloem, dan zakken ze minder snel naar de bodem.
Nodig
- Cakevorm 30 cm
om 20:00
Heerlijk! Zelfs na 4 dagen nog smeuïg. Beetje aangepast, door 50 gram minder suiker te gebruiken. Het beslag in een ronde springvorm gestort en met voor het bakken bestrooid met pure chocolade chuncks en geroosterde hazelnoten. Aflaten koelen, gevuld met kersenjam en afgemeerd met pure ganach. Werkelijk een feesttaartje geworden en een blijvertje. Dankjewel!
om 08:53
Wat een heerlijke aanvullingen. Dat klinkt inderdaad als een feesttaart! 🥳😋