Ingrediënten
- 4 (kleine) afbakpistoletjes
- 2 uien, gepeld en fijngesnipperd
- 2 tl gedroogde tijmblaadjes (vers kan ook)
- Scheut olijfolie (geen extra vierge)
- 2 handjes pittig belegen kaas, geraspt
Ook zo dol op die kaas-uienkruiers van de bakker? Ik wel! Gelukkig kun je ze ook heel makkelijk zelf maken. Deze kaas-uienbroodjes maak je heel snel met afbakpistoletjes. De uien smoor ik eerst op laag vuur, tot ze glazig en heel zacht zijn. Dan mogen ze in de broodjes met wat geraspte kaas erover. Even afbakken in de oven en smullen maar! Lekker als lunch of bij een kom soep.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 10:20
Oeh…dat ziet er goed uit wij zijn dol op kaas-uienbroodjes. ???