Snelle oliebollen met witte chocolade, pistache en cranberry

Oliebollen horen bij oud en nieuw zoals een pasteitje bij de kerst. Dit keer maak ik snelle oliebollen zonder gist, dus het beslag hoeft niet te rijzen. Je kunt meteen gaan bakken! Als vulling kies ik voor een mengsel van witte chocolade, pistache en cranberry. Een heerlijke en feestelijke combi! 

Bekijk snel de video hierboven en ga aan de slag!

Kookvideo's, Seizoensrecepten, Themarecepten, Winterrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Zoete recepten, Voor bij de borrel, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde