Snickerscake

Cake is een van mijn favoriete baksels om te maken. Het basisrecept zit in mijn hoofd en is heel eenvoudig. Een simpele vanillecake is heerlijk, maar ik vind het ook leuk om met het basisrecept te varieëren. Zo voeg ik dit keer gehakte Snickers, pinda’s en chocolade toe aan het basis cakebeslag. Het resultaat is deze heerlijke Snickerscake! 

Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. Inge

    Cakeblik invetten en daarna bekleden met bakpapier? Waarom moet je dan cakeblik invetten?

  2. Monique

    Kan je deze snickercake ook in de airfreyer bakken? En op welke temperatuur en bak tijd?

  3. Annemarie

    Volgens mij staat er een foutje er staat Haal de kruidnotencake uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Denk dat er snickercake moet staan.

    We gaan deze snickercake zeker een keer maken

    1. Oeps! Dankjewel voor je reactie Annemarie! Ik heb het direct aangepast. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde