Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet het cakeblik in met boter en bekleed de bodem en zijkanten met bakpapier.
Klop de boter, suiker en pindakaas in een kom op hoge snelheid tot een luchtig en romig mengsel. Dit duurt 5 tot 10 minuten. Voeg één voor één de eieren toe aan het beslag, voeg steeds pas het volgende ei toe als de vorige volledig is opgenomen. Het kan zijn dat het mengsel nu gaat schiften, maar dit komt later weer goed als je de bloem erbij doet.
Roer in een kom het bakmeel en zout door elkaar. Zeef het bakmeel boven het cakebeslag en spatel er luchtig doorheen. Spatel de gehakte Snickers, pinda’s en chocolade door het cakebeslag. Verdeel het cakebeslag in de cakevorm en strijk de bovenkant glad.
Bak de cake 60 minuten in het midden van de oven.
Haal de Snickerscake uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Stort de cake op een rooster, verwijder het bakpapier en laat verder afkoelen.
om 21:16
Cakeblik invetten en daarna bekleden met bakpapier? Waarom moet je dan cakeblik invetten?
om 12:21
Kan je deze snickercake ook in de airfreyer bakken? En op welke temperatuur en bak tijd?
om 12:40
Volgens mij staat er een foutje er staat Haal de kruidnotencake uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Denk dat er snickercake moet staan.
We gaan deze snickercake zeker een keer maken
om 22:06
Oeps! Dankjewel voor je reactie Annemarie! Ik heb het direct aangepast. 🙂