Spruitjesstamppot met spekjes, brie en walnoot

Een heerlijke spruitjesstamppot met uitgebakken spekjes, romige brie en walnoot. Makkelijk om te maken en snel op tafel. Spruiten hebben een licht bittere smaak die versterkt wordt als je ze te lang kookt. Door de spruitjes apart en niet te lang te koken worden ze niet bitter en houden ze een frisgroene kleur. Ik stamp ze dan ook niet fijn maar roer de spruitjes door de puree. De knapperige spekjes, romige brie en walnoten maken er een echt smulfeest van!

Herfstrecepten, Menu, Seizoensrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerechten, Stamppotrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(38 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

  1. José

    8 april 2022 en geen spruitje te vinden in de supermarkten waar we waren. Dus maar met zuurkool gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde