Spruitjesstamppot met zoete puntpaprika en spekjes

Sommige gerechten zijn pas een dag na het maken op z’n lekkerst. Deze spruitjesstamppot met zoete puntpaprika, spekjes, belegen kaas en geroosterd amandelschaafsel hoort zeker thuis in die categorie. De uitgebakken spekjes geven veel smaak af aan de stamppot en na een dag (of twee!) komt die smaak nog beter tot zijn recht. Geen zin of tijd om tot morgen te wachten, vers gestampt smaakt hij ook heerlijk!

Herfstrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Stamppotrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(6 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde