Stokbrood caprese

Stokbrood caprese. Een heerlijk stokbrood caprese belegd met verse pesto, sappige tomaat en gesmolten mozzarella, knapperig afgebakken in de oven. Lekker om te serveren als lunch of als hoofdgerecht met een  kommetje verse (tomaten)soep en eventueel een glas frisse Pinot Grigio. La dolce vita!

Verse pesto

Met verse pesto, gemaakt van zoete basilicum, pijnboompitten en parmezaan, maak je van dit eenvoudige stokbrood caprese een ware traktatie. Je kunt de verse pesto zelf maken of kant-en-klaar kopen.

Stokbrood caprese

Makkelijke recepten - gemaakt in een handomdraai!, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(8 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde