Ingrediënten
- 1 afbakstokbrood
- 1 tomaat, in blokjes gesneden
- 1/2 bol mozzarella, in blokjes gesneden
- 2 plakken ham (achterham of beenham), fijngesneden
- Paar basilicumblaadjes, fijngesneden
- 1 el crème fraîche
Recepten voor borrelhapjes kun je nooit genoeg hebben toch? Dit stokbrood hapje met tomaat, ham en mozzarella serveer je warm uit de oven. Je maakt hem in minder dan tien minuten tijd en daarna bak je hem nog tien minuten in de oven. Het is een heerlijk warm hapje om te serveren op een verjaardag of feestje, tijdens een filmavondje, of gewoon omdat je er zin in hebt.
Je kunt dit stokbrood hapje met tomaat, ham en mozzarella ook als lunch serveren. Vervang het stokbrood dan door dikke plakken lekker (afbak)brood en serveer er een salade bij.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
In plaats van mozzarella kun je ook andere kaas gebruiken zoals Goudse jong belegen.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie