Stokbrood hapje met tomaat, ham en mozzarella

Recepten voor borrelhapjes kun je nooit genoeg hebben toch? Dit stokbrood hapje met tomaat, ham en mozzarella serveer je warm uit de oven. Je maakt hem in minder dan tien minuten tijd en daarna bak je hem nog tien minuten in de oven. Het is een heerlijk warm hapje om te serveren op een verjaardag of feestje, tijdens een filmavondje, of gewoon omdat je er zin in hebt.

Hapje of lunch

Je kunt dit stokbrood hapje met tomaat, ham en mozzarella ook als lunch serveren. Vervang het stokbrood dan door dikke plakken lekker (afbak)brood en serveer er een salade bij.

Italiaanse recepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(14 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde