Ingrediënten
- 1 afbakstokbrood
- 300 g gemengd gehakt
- 1/2 zakje gehaktkruiden met uitjes
- 1 flinke tl mosterd
- 1 kleine rode ui, in plakken
- 110 g ontbijtspek in lange plakken
- 10 plakken jong belegen kaas
- Extra vierge olijfolie
- Snufje gedroogde oregano
Een heerlijk gevuld stokbrood met gehakt, kaas en spek. Lekker om in stukken te snijden en te serveren bij de borrel, maar ook lekker bij een kom soep als lunch of avondeten. Zie ook de onderstaande variatietip.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Voor een Italiaanse variant kun je de plakjes kaas vervangen door mozzarella en het spek door pancetta.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 15:49
Hoiii , lijkt mij erg lekker, echter 10 plakken kaas lijkt mij wat erg veel ??
Of bedoel je 10 reepjes ??
Dat laatste hoop ik dan .
Met vriendelijke groet,
Karin.