Ingrediënten
- 1 vers stokbrood
- 1 ossenworst
- Pittige mayonaise
- 1 sjalot, in smalle ringen
- 2 augurken, in kleine blokjes gesneden
- Tuinkers
Gesponsord — Van smakelijke borrelhapjes kun je niet genoeg recepten hebben. Ik serveer ze op een verjaardag, tijdens een feestje, bij de borrel of zet ze op tafel tijdens een filmavondje. Dit stokbroodje met ossenworst is makkelijk en snel klaar te maken en gaat altijd als eerste op!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Snijd het stokbrood en de ossenworst in plakken. Beleg het stokbrood met de ossenworst.
Garneer met een toef pittige mayonaise, sjalot, augurk en tuinkers. Bestrooi met wat zout en peper uit de molen.
Serveer direct.
Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Vleeschwaar.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 16:45
leuk