Stracciatella madeleines

Wie is er niet dol op madeleines? Het elegante Franse cakeje in schelpvorm is simpelweg verrukkelijk en gelukkig heel makkelijk om zelf te maken. Het recept voor deze stracciatella madeleines vond ik op Rutger Bakt. Dan weet je eigenlijk meteen dat je een goed recept in handen hebt. Toch heb ik het recept iets aangepast naar eigen smaak. Zo heb ik minder suiker gebruikt (dan zijn ze nog steeds heerlijk zoet) en de bloem en het bakpoeder heb ik vervangen door zelfrijzend bakmeel. Wees gewaarschuwd, deze stracciatella madeleines zijn verslavend lekker! 

Zie ook onderstaande bereidingstip!

Themarecepten, Wereldgerechten, Franse recepten, Kerstrecepten, Moederdag recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde