Ingrediënten
Voor de stroganoffsaus
- 2 kipfilets, in stukken gesneden
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- 1 tl milde paprikapoeder
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- 1/2 tl cayennepeper
- 2 paprika’s, zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden
- 250 g champignons, in plakjes gesneden
- 1 kippenbouillontablet, verkruimeld
- 70 g tomatenpuree
- 150 ml kook-, of slagroom
- 1 el maizena, om de saus te binden
- 2 zoetzure augurken, in kleine blokjes gesneden
- Bosje peterselie, fijngehakt
om 19:44
Heerlijk!
Vandaag gemaakt, wij vonden het heel erg lekker jammie
Ik heb ook geen maïzena gebruikt, gewoon laten indikken maar als je niet veel tijd hebt, gebruik dan maizena.
Augurkjes erbij is echt super lekkere combinatie!!
om 16:23
Lekker recept en romige met de slagroom
om 18:23
Lekker!
Heb runderbouillon gebruikt.
om 12:47
Heerlijk en lekker pittig, ga het zeker vaker maken.
om 15:00
Ik heb ook zo’n recept, maar bind het niet, laat het gewoon wat indikken. Ik houd niet van met maïzena ingedikte sauzen. Verder perfect!
om 13:27
Mmmm
om 09:01
Ik heb een scheut vodka bij gedaan, heerlijk!!
om 19:16
Een heerlijk gerecht😋
De smaak is precies goed qua pittigheid, lekker die toevoeging van augurken!
Dit recept ga ik zeker vaker klaarmaken, dankjewel voor het delen van dit recept.
om 12:56
Heerlijk gerecht. Ik ga hem zeker vaker maken😋😋😋
om 09:47
Was wel even verrast tussendoor omdat ik daar ineens water toevoegen zag.
Alle ingrediënten staan op het lijstje staan er behalve water.
Dit omdat ik graag alles van tevoren klaar zet.
Verder een groot succes