Ingrediënten
- 200 g ongezouten roomboter, zacht
- 200 g fijne kristalsuiker (witte basterdsuiker kan ook)
- Snufje zout
- 4 (m) eieren
- 200 g zelfrijzend bakmeel
- 12 mini stroopwafels
- 1 harde Conference peer
Verder nodig
- Ronde springvorm van 22 cm.
- Vel bakpapier
- Handmixer
om 14:54
Heerlijk stroopwafeltaartje met peer, aanrader! Recept is eenvoudig, samen met mijn 11 jarige zoon Max zojuist gebakken. De bovenkant is spectaculair met de peer en stroopwafel afgewisseld. Misschien hadden we er ook nog stukjes peer in kunnen doen. Voor een volgend experiment misschien. Dank voor het fijne recept, wij smikkelen nog even van de taart!
om 16:34
Wat gezellig samen bakken! Stukjes peer zou je er zeker ook doorheen kunnen doen. Lijkt me ook lekker!
om 10:09
Leuke en lekkere recepten heb je gemaakt.
Liefs Maria
om 16:32
Dankjewel Maria!