Ingrediënten
- 200 g basmati rijst
- 3 kipfilets
- 2 kippenbouillontabletten, verkruimeld
- Paar takjes bladselderij
- 2 laurierblaadjes
- 6 pimentkorrels (supermarkt bij de specerijen)
- 1 stengel citroengras, gekneusd
- 1 ui, gepeld en fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, gepeld en uitgeperst
- 1 tomaat, in stukjes gesneden
- 350 g Surinaamse pindakaas (die is licht pittig, verkrijgbaar in supermarkt)
- 2 el ongezouten pinda’s, grof gehakt
- Optioneel, bosui voor garnering
om 16:04
Zou kokos melk ook lekker zijn in de pindasoep ???
om 08:28
Ja hoor Karin, dat kan!
om 09:47
Ik wil de soep graag maken maar zie bij de bereiding dat er sambal bij moet maar staat dat niet op de lijst met ingrediënten… Hoeveel sambal – en welke – moet erbij?
Pieter van den Berg
om 08:48
Dankjewel Pieter, ik heb het aangepast! 🙂 Er hoeft geen sambal bij.