Tagliatelle met gamba’s en romige witte-wijnsaus

Zin in een makkelijk te maken en lekker pastagerecht? Deze tagliatelle met gebakken gamba’s en romige witte-wijnsaus is mijn favoriete gerecht als ik niet te lang in de keuken wil staat en toch lekker wil eten. De wijn maakt de romige saus lichter en frisser en voegt een subtiel zuurtje toe wat heerlijk past bij vis. Serveer de pasta met een groene salade.

Houd je niet van wijn? Zie dan onderstaande tip!

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(29 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Loes

    Met een klein scheutje Pernod of Ouzo, en wat anijszaadjes erin lijkt me ook heerlijk! En een vleugje gedroogde dille

    1. Dat klinkt goed Loes. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde