Ingrediënten
- 350 g tagliatelle
- 1 ui, fijngesnipeerd
- 2 knoflooktenen, uitgeperst
- 1 tl gedroogde chilivlokken (fijngehakt rood pepertje kan ook, zaadlijst verwijderd)
- 1 courgette, in blokjes gesneden
- 2 tl gedroogde dille (of 2 el verse dille, fijngehakt)
- Optioneel, scheut droge witte wijn (in plaats van wijn kun je ook een theelepel wittewijnazijn door de saus roeren voor een fris zuurtje)
- 300 g zalmfilet zonder huid, in blokjes gesneden
- 300 g roomkaas
- Olijfolie om in te bakken
om 09:42
Welke roomkaas gebruik je hiervoor?
om 11:02
Ik gebruikte eigen huismerk roomkaas van Jumbo, maar je kunt ook Philadelphia roomkaas of andere naturel roomkaas gebruiken. Maakt niet zoveel uit.
om 09:31
Ik vind de boursin cuisine heel lekker. Die is heel romig en fijn om mee te koken
om 21:49
Erg lekker!
om 09:29
Leuk om te horen! 🙂
om 18:07
In de ingrediëntenlijst staat een ui; in de bereiding wordt gesproken over een sjalot. Voor de smaak zal het waarschijnlijk niet veel uitmaken.
En het belangrijkste, het smaakte uitstekend.
om 09:29
Dankjewel voor je reactie, ik heb het aangepast! 🙂