Bereiding
Breng een ruime pan met licht gezouten water aan de kook voor de pasta. Kook de pasta beetgaar volgens de omschrijving op het pak.
Verhit ondertussen een ruime koekenpan met een scheutje olie en fruit de ui en knoflook op laag vuur tot ze zacht en glazig zijn. Blus af met witte wijn en laat op hoog vuur inkoken tot de wijn bijna volledig is verdampt. Voeg de room toe en breng aan de kook. Breng goed op smaak met zout en peper. Zet het vuur laag en voeg de zalm toe. Laat de zalm zachtjes garen in de de saus. Vis heeft een hele korte bereidingstijd dus dit duurt slechts enkele minuten.
Giet de pasta af en voeg samen met de kruiden en kappertjes toe aan de saus.
Serveer direct.
om 14:35
Heerlijk die recepten
om 19:19
De hele pan is leeg gegeten, zouden ze het lekker hebben gevonden!?
om 11:09
Haha, dat is altijd het beste compliment! 🙂
om 15:49
Je hebt heerlijke recepten op je site staan en ik begrijp dat je zoveel mogelijk inkomsten wilt genereren maar ik wordt ondertussen knettergek van al die reclames op je site.