Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
Meng in een kom het gehakt met de crackers, sjalot, currypasta, koriander en de helft van het ei. Kneed met je handen goed door.
Rol het bladerdeeg uit en snijd over de lengte doormidden zodat je twee rechthoeken hebt. Vorm met je handen van het gehakt twee rollen die net zo lang zijn als het deeg. Leg op elk stuk deeg een gehaktrol en rol ze strak op. Je hebt nu twee deegrollen met gehakt. Leg ze met de naadkant naar beneden en bestrijk ze rondom met het overige ei. Bestrooi met sesamzaadjes. Snijd de rollen met een scherp mes in plakken van 1,5 tot 2 cm dik en leg de plakken op het bakblik.
Bak in het midden van de oven circa 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Serveer de saucijzenbroodjes met de chilisaus.
om 12:35
Ontzettend lekker!!! Als voorafje gemaakt bij mijn Thaise noedelsoep 🥳
om 09:48
Leuk om te horen Manon!