Thaise viscurry

Curry staat snel op tafel en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze geurige Thaise curry is gevuld met lekker veel verse groente en een mix van verschillende soorten vis. Welke vis je gebruikt bepaal je zelf. Koop vis die in de aanbieding is, of gebruik opgespaarde vis uit de vriezer. Haal deze wel een dag van tevoren uit de vriezer en laat hem rustig ontdooien in de koelkast. Lekker om te serveren met pandanrijst of noedels.

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Snelle recepten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(7 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Dagmar

    Kun je vis ook Vervangen voor kip?

    1. Ja hoor, dat kan! Kippendijen kun je eerst aanbakken en dan de knoflook erbij en verder recept volgen. Kipfilet even aanbakken, uit de pan scheppen en op het laatst weer meewarmen in de curry, of zonder eerst aan te bakken rauw toevoegen tegelijk met de groenten en laten garen in de curry.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde