Ingrediënten
- 2 knoflookteentjes, uitgeperst
- 4 el Thaise gele currypasta (ca. 70 g)
- 400 ml kokosmelk
- 100 ml visbouillon
- 50 g santen (in blokvorm), fijngehakt
- 1 el vissaus
- 1 el rietsuiker
- ½ limoen, alleen het sap
- 250 g peulen, schoongemaakt
- 250 g wortel, geschild en in schuine plakjes
- 2 handjes diepvries doperwten
- 500 g stevige visfilet mix, zonder huid (bijv. kabeljauw, schelvis, koolvis, zalm, rauwe garnalen), in niet te kleine blokjes gesneden
- 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- 3 lente-uitjes, fijngesneden
- Scheutje olie om in te bakken
Nodig
- Grote hapjes- of wokpan
om 10:13
Kun je vis ook Vervangen voor kip?
om 10:21
Ja hoor, dat kan! Kippendijen kun je eerst aanbakken en dan de knoflook erbij en verder recept volgen. Kipfilet even aanbakken, uit de pan scheppen en op het laatst weer meewarmen in de curry, of zonder eerst aan te bakken rauw toevoegen tegelijk met de groenten en laten garen in de curry.