Tiramisutaart

Tijd voor tiramisu! Een vrolijke taartvariant dit keer met krokante bodem, romige mascarponevulling en in koffie en likeur gedipte lange vingers! Lekker om te serveren bij de koffie of thee, of maak hem voor Pasen en garneer met lekkere chocoladeeitjes. Hij misstaat zeker niet op een mooi gedekte paastafel! PS Houd er bij het maken rekening mee dat hij een nacht in de koelkast moet opstijven. 

Themarecepten, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Paasrecepten, Zoete recepten, Dessert, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde