Toetje met appel en Bastogne

Een romig Monchou-toetje in een glaasje met gekarameliseerde appel en Bastogne kruimels. Een heerlijk toetje in een glaasje dat makkelijk is om te maken!

Van tevoren maken

Dit toetje met appel en Bastogne kun je van tevoren al maken en afgedekt in de koelkast te bewaren. Strooi de Bastogne kruimels er vlak voor serveren pas overheen zodat ze krokant blijven.

Toetje met appel en Bastogne

Kerstrecepten, Zoete recepten, Dessert

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(25 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Aleide

    Door welke kaas kan je monchou vervangen? Is deze te vergelijken met Philadelphia kaas?
    In België is monchou niet zo gemakkelijk te vinden. Bedankt voor het antwoord.

    1. Ineke Schoonhoven

      Is ook roomkaas. Smaak is ietsiepietsie zuurder. Maar mag geen naam hebben. Helemaal bij dit toetje geen probleem.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde