Ingrediënten
- 1 blik tomatenblokjes à 400 gram
- 1 el fijngesnipperde rode ui
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 1 el fijngehakte groene (jalapeño)peper, zaadlijst verwijderd
- 1 el limoensap
- 1 el fijngehakt koriander
- Snufje suiker
Met deze tomaten salsa saus kun je alle kanten op. Zo is het de perfecte dipsaus voor tortillachips, maar hij smaak ook heerlijk als dipsaus bij een grote schaal nacho’s uit de oven, bij een (Mexicaanse) ovenschotel, gebruik hem als saus voor op je broodje hamburger, of serveer als barbecuesaus bij gegrild vlees. Mmmm, dat wordt smullen!
Basisrecepten, Hartige keuken, Sauzen en dips, Wereldgerechten, Mexicaanse recepten, Voor bij de borrel
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie