Ingrediënten
- 2 kleine tortillawraps
- Paprikapoeder
- Knoflookpoeder
- Uienpoeder
- 1 – 2 el zonnebloemolie
Tortillachips (ook wel nachochips genoemd) zijn heerlijk als snack of hapje op de borrelplank. Je kunt ze kant-en-klaar kopen in de winkel maar zelf maken is veel leuker en lekkerder. Wij serveren de tortillachips graag met een lekkere dip zoals de cherrytomaten salsa, guacamole, of deze frisse yoghurtdipsaus zoals mijn dochter die altijd maakt.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.
In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!
Close
Deel je reactie