Ingrediënten
- 9 kleine tortillawraps
- 1 rode ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 300 g rundergehakt
- 1 rode paprika, zaadlijst verwijderd en in blokjes
- 1 blikje mais (150 g), uitgelekt
- 230 g salsasaus (bijv. van Santa Maria, daar zit geen suiker in, of deze zelfgemaakte cherrytomaten salsa)
- 125 g geraspte kaas (een mix van jong belegen en cheddar is lekker)
- Paar takjes peterselie of koriander, fijngehakt
Optioneel om erbij te serveren
- Avocado
- Zure room
om 20:49
Ik heb vanavond tostado met gehakt gemaakt was super lekker mijn zoontje vond ook super super super lekker komt bij ons vaker op tafel bedankt voor dit lekkere recept.
om 15:20
Wat leuk om te horen Debbie! Bedankt voor je reactie.
om 17:05
Super lekker recept!!
Welke salade zou je hier goed bij kunnen maken?? Ik ben erg slecht in het ‘verzinnen’ van salades bij hoofdgerechten.
om 17:32
Komkommer tomaten en feta salade.
Komkommer in stukjes
Kleine tomaten naar Keuze in stukjes
Feta in stukjes
Peper zout
Azijn en olijf olie verhouding 1 op 1
Alles door elkaar en klaar.
om 21:03
Heerlijk genoten van dit recept! Dit is een blijvertje👍
om 11:36
Leuk om te horen! 🙂