Tostada met kipgehakt

Deze Mexicaanse tostada’s met kipgehakt, paprika, mais en bosui zijn ideaal om te maken als je weinig tijd hebt. Ze staan binnen een half uurtje op tafel!

Wat is een tostada?

Een tostada is een van mijn favoriete Mexicaanse gerechten. Het is een heerlijk knapperige (vaak mais)tortilla die gefrituurd of gebakken wordt, en daarna rijkelijk belegd met allerlei lekkere toppings. Van romige guacamole en frisse salsa tot sappig vlees of verse groenten – je kunt er eindeloos mee variëren. Elke hap is een feestje!

Tostada met kipgehakt

In deze makkelijke variant beleg ik de wraps met gekruid kipgehakt, paprika, mais en bosui en bak ze vervolgens met wat kaas krokant en goudbruin in de oven. Als ze gebakken zijn beleg ik ze met wat frisse ingrediënten zoals sla, tomaat en zure room. Als je de tostada dubbelklapt als hij net uit de oven komt en hem zo een minuutje laat staan hard de wrap uit en kun je de tostada eten als een taco. Zo eet ik hem het liefst.

Tostada met kipgehakt

Variaties

Probeer ook eens deze tostada recepten:

Makkelijke recepten, Wereldgerechten, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde