Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie en laat heet worden. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur circa 5 minuten tot ze beginnen te kleuren. Breng op smaak met zout en peper uit de molen. Voeg de sjalot, knoflook en gedroogde tijm toe en bak nog enkele minuten verder tot de sjalot zacht is en de champignons goudbruin zijn.
Beleg het brood met de gebakken champignons en beleg met de plakken brie. Drizzle de honing eroverheen en bestrooi met de helft van de peterselie. Bedek met de andere boterham. Bestrijk de boterham met een klein beetje olijfolie en leg op het bakblik.
Bak circa 15 minuten in het midden van de oven, of tot de brie gesmolten en het brood knapperig en goudbruin is.
(Als je wilt kun je de tosti ook bakken in een koekenpan. Besmeer het brood dan aan beide buitenkanten met een laagje roomboter en verwarm de koekenpan met een scheutje olie. Bak de tosti aan beide kanten goudbruin tot de brie gesmolten is.)
Snijd de tosti diagonaal doormidden en bestrooi met de overige peterselie. Serveer direct!
om 13:00
Echt zó lekker……?
om 12:18
Was echt super lekker!
om 13:37
Superleuk om te horen Anita! 🙂