Ingrediënten
- 2 sneetjes brood
- 3 dikke plakken brie
- 2 of 3 plakken gerookte zalm
- Paar ringen rode ui
- 1 tl kappertjes
- Optioneel, handje rucola
- Smeerboter
- Optioneel, handje geraspte kaas voor over de tosti
Is het al lunchtijd? Een van mijn favoriete lunchgerechten is en blijft toch wel de tosti. Je kunt er eindeloos mee variëren! Dit keer maak ik een variant met romige brie en gerookte zalm. Ook lekker om als hoofdgerecht te serveren met een kommetje soep erbij.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 17:49
Beleg je ‘boter’ met brie. Moet ik een heel pakje boter met brie beleggen of een half pakje?
om 12:00
Oeps, is aangepast Maarten. Moet natuurlijk boterham zijn! 😉