Ingrediënten
- 2 sneetjes brood naar keuze
- 2 plakjes gerookte zalmfilet
- 1 el roomkaas
- Wasabipasta
- 2 radijsjes, schoongemaakt en in plakjes
- 1/3 rode ui, in smalle ringen
- 2 plakken belegen kaas
- 1 tl zwarte sesamzaadjes
- Boter om te besmeren
Is het al lunchtijd? Mijn favoriete lunchgerecht is en blijft toch wel de tosti. Deze variant is belegd met onder andere gerookte zalm, radijs en wasabiroomkaas. Echt een heerlijke combi, probeer zelf maar!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Roer de roomkaas los met een klein beetje (hoeveelheid naar eigen smaak) wasabipasta en smeer op één boterham. Beleg met de gerookte zalm, radijs, rode ui, kaas en bestrooi met de sesamzaadjes. Bedek met de overige boterham. Besmeer de bovenkant van het brood met wat boter.
Bak de tosti in een koekenpan met de beboterde kant naar beneden tot hij goudbruin is. Besmeer de andere boterham ook met wat boter en draai de tosti om. Bak verder tot ook de andere kant goudbruin is. Leg tijdens het bakken eventueel een zwaar voorwerp op de tosti om hem wat platter te maken. Je kunt de tosti natuurlijk ook bakken in een tosti-apparaat of in de oven.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie