Ingrediënten
- 400 g verse krieltjes (groot), voorgekookt
- 350 g voorverpakte mini wortel (snackwortelen)
- 350 broccoli, in roosjes
- 3 stuks zalmfilet met huid
- Hollandaisesaus, zelfgemaakt of kant-en-klaar (Tip: Knorr Garde d’Or Hollandaise saus die je au bain-marie moet verwarmen is mijn kant-en-klaar favoriet)
- Extra vierge olijfolie
om 18:46
Na 15 min is de broccoli zwart. De krieltjes en de worteltjes nog niet gaar.
Er klopt niets van!☹️ Broccoli eruit en de rest nog eens 10 min. ..En dan moet de zalm nog…..
om 10:16
Hoi Gina, wat jammer om te horen dat het bij jou niet lukte. De oventijd klopte bij mij wel, maar elke oven werkt anders. Heb je de broccoliroosjes niet te klein gesneden en een goede scheut olijfolie gebruikt om alles mee om te husselen? Dat helpt!