- Ingrediënten
- 250 g champignons, schoongeborsteld , in plakjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- 200 g risotto
- 1 paddestoelenbouillontablet, verkruimeld
- 2 flinke tl truffel tapenade (meer mag ook)
- Slok droge witte wijn (of laat achterwege)
- Olijfolie om in te bakken
- Handje diepvriesdoperwten
- 2 klontjes roomboter
- 2 el geraspte parmezaan
- Handje rucola
Ook lekker om te serveren met een lepel crème fraîche
om 12:16
Het is een heerlijk gerecht alleen bij stap 5 stond ik voor een raadsel: ” de helft van de gebakken champignons “. Ehh, had ik de helft apart moeten houden? 🙂
om 17:58
Ik vermoed dat dat de andere helft van de tijm moet zijn, zag het ook al 🤣
om 20:29
Hoi Harald, je was nog niet klaar… Zie stap 6! 🙂